• Hundelgemsesteenweg 155, 9820 Merelbeke
  • 09 / 230 65 41
  • info@apotheekghyzelings.be
  • Doorlopend open van 8.30 tot 18.30 op alle weekdagen
    Open van 8.30 tot 12.30 op zaterdag

Reservatie

Reserveer producten online

Naar Reservatie

Nieuwsbrief

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuws en promoties.

Apotheek van wacht

Raadpleeg
www.apotheek.be

Of bel tussen 22u en 9u
0903/92248
(betalend nummer).

Welkom op de website van apotheek Heungens-Ghyzelings

Een apotheek is meer dan enkel het afleveren van geneesmiddelen. Naast de fysieke distributie staan wij ook voor een correcte begeleiding bij inname, doch ook bij het aanbieden van extra diensten, zoals: medicatieschema, IMV (individueel verpakte geneesmiddelen per inname moment), dieetadvies, rookstopadvies, medicatiebewaking, ... We zijn ervan overtuigd dat uw apotheker een belangrijke vertrouwenspersoon is voor alles wat in verband staat met uw gezondheid. Wij willen samen streven naar een goede gezondheid door een correcte begeleiding.

1. Wij focusen op u en uw gezondheid

Er is een overaanbod aan gezondheidsproducten. Bij ons kan u terecht voor een onafhankelijk advies, gebaseerd op permanente wetenschappelijke vorming. Op deze wijze helpen we u met een juiste keuze en een correct gebruik.

2. Breed assortiment

Een ruim assortiment van geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica, fytotherapie, homeopathie, thuiszorgmiddelen, verbandmiddelen is aanwezig zodat u onmiddellijk uw behandeling kan starten.

3. Diensten op maat

U kan bij ons terecht voor kwalitatieve magistrale bereidingen, opmaak en optimalisering van uw medicatieschema, thuislevering, aflevering per innamemoment in aangepaste verpakking (weekdozen, blisterzakjes,..), verhuur van thuiszorgmateriaal (bv bloeddrukmeter, borstpomp, krukken,…), cosmetische huidanalyse. Indien nodig nemen we contact met uw arts of andere zorgverstrekkers.